Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Romantische kerstsfeer in Münster

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Romantische kerstmarkt in Münster

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3031
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de kerstmarkt in Münster aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De Parel van Westfalen. Dit is de bijnaam die de stad Münster al lange tijd volledig terecht draagt. Münster is een stad, die haar geschiedenis levendig houdt. Huizen, kerken en pleinen in het gerestaureerde oude stadsgedeelte “vertellen” verhalen uit meerdere eeuwen en zorgen voor een prachtig decor, dat ieder bezoek aan Münster tot een ware belevenis maakt.
Wanneer de Prinzipalmarkt straalt in gouden glans, puntgevelhuizen en kerken zacht verlicht en de winkels feestelijk gedecoreerd zijn, kerstbomen de straten versieren en de geur van dennengroen en glühwein door de straten trekt, begint in Münster de mooiste tijd van het jaar: de advent.
Zes kerstmarkten toveren het oude centrum van Münster om tot een sprookje en nodigen met hun 300 stands uit om rond te slenteren, te winkelen en te genieten.

Vertrekdata Romantische kerstsfeer in Münster

  Reissom

  Kerstmarkt Münster (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur) 

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Münster.

  De kerstmarkt

  Münster de “Parel van Westfalen”. Dit is de bijnaam die de stad Münster al lange tijd volledig terecht draagt. Münster is een stad, die haar geschiedenis levendig houdt. Huizen, kerken en pleinen in het gerestaureerde oude stadsgedeelte “vertellen” verhalen uit meerdere eeuwen en zorgen voor een prachtig decor, dat ieder bezoek aan Münster tot een ware belevenis maakt. De adventstijd is in Münster elk jaar weer een bijzondere belevenis. Vanaf eind november schittert de Prinzipalmarkt door duizenden lichtjes en heerst de geur van kerstbomen, glühwein en geroosterde amandelen in de sfeervol verlichte straten van de stad. Kerstmannen en bazuinkoren trekken door de straten en de prachtige winkels en warenhuizen zijn feestelijk versierd.

  Münster biedt haar bezoekers buiten de advent- en kersttijd al veel sfeer en gezelligheid, tijdens de weken voor kerstmis is ze nog mooier en nodigt Münster u uit voor een aangenaam verblijf op niet minder dan vijf betoverende kerstmarkten. Want als de Prinzipalmarkt, de “pronkkamer” van de stad, in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea prachtig worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten hun poorten. Kerstmarkten, die te voet binnen enkele minuten te bereiken zijn. Een bezoek aan deze kerstmarkt is meer dan de moeite waard. Kijk voor meer informatie over de kerstmarkt Münster op de website: www.stadt-muenster.de/nl/weihnachtsmarkt

  Terugreis

  Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.