Romantische kerstsfeer in Münster

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Romantische kerstmarkt in Münster

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1587

HELAAS BIEDEN WIJ DEZE KERSTDAGTOCHT MOMENTEEL NIET AAN

Op dit moment bieden we geen dagtocht Romantische kerstsfeer in Münster aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

De Parel van Westfalen. Dit is de bijnaam die de stad Münster al lange tijd volledig terecht draagt. Münster is een stad, die haar geschiedenis levendig houdt. Huizen, kerken en pleinen in het gerestaureerde oude stadsgedeelte “vertellen” verhalen uit meerdere eeuwen en zorgen voor een prachtig decor, dat ieder bezoek aan Münster tot een ware belevenis maakt.

Deze reis wordt aangeboden onder voorbehoud van doorgang van deze kerstmarkt. Ter Beek Reizen berekent geen aanbetaling en reserveringskosten.

Vertrekdatum Romantische kerstsfeer in Münster

 • ...

Reissom

Kerstmarkt Münster  (busreis met verblijf van 7 uur)€ … p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
 • Oldenzaal, NS Station
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Münster.

De kerstmarkt

Münster de “Parel van Westfalen”. Dit is de bijnaam die de stad Münster al lange tijd volledig terecht draagt. Münster is een stad, die haar geschiedenis levendig houdt. Huizen, kerken en pleinen in het gerestaureerde oude stadsgedeelte “vertellen” verhalen uit meerdere eeuwen en zorgen voor een prachtig decor, dat ieder bezoek aan Münster tot een ware belevenis maakt. De adventstijd is in Münster elk jaar weer een bijzondere belevenis. Vanaf eind november schittert de Prinzipalmarkt door duizenden lichtjes en heerst de geur van kerstbomen, glühwein en geroosterde amandelen in de sfeervol verlichte straten van de stad. Kerstmannen en bazuinkoren trekken door de straten en de prachtige winkels en warenhuizen zijn feestelijk versierd.

Münster biedt haar bezoekers buiten de advent- en kersttijd al veel sfeer en gezelligheid, tijdens de weken voor kerstmis is ze nog mooier en nodigt Münster u uit voor een aangenaam verblijf op niet minder dan vijf betoverende kerstmarkten. Want als de Prinzipalmarkt, de “pronkkamer” van de stad, in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea prachtig worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten hun poorten. Kerstmarkten, die te voet binnen enkele minuten te bereiken zijn. Een bezoek aan deze kerstmarkt is meer dan de moeite waard. Kijk voor meer informatie over de kerstmarkt Münster op de website: www.stadt-muenster.de/nl/weihnachtsmarkt

Terugreis

Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Kerstmarkt Münster

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Vul hier eventueel de voorletter(s), achternaam en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.