Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Rüdesheim aan de Rijn

0
4 daagse reis
4 daagse reis
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3979

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen busreis naar Rüdesheim in Duitsland aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Rondvaart op het mooiste stukje van de Rijn: de Loreley
 • Tocht per kabelbaan naar het Niederwald Denkmal en wandeling naar Assmannshausen
 • Interessante wijnproeverij in het centrum van Rüdesheim
 • Bezoek aan Koblenz, Sankt Goar en Bad Münstereifel

Ga mee naar het bekende wijnstadje aan de voet van het Niederwald; Rüdesheim aan de Rijn. Maak kennis met het mooiste stukje van de Rijn en vaar mee langs de Loreley. Bezoek het beroemde Deutsches Eck in Koblenz en slenter door de schilderachtige straatjes en steegjes, zoals de Drosselgasse. Tijdens deze reis overnacht u in een sfeervol familiehotel in het centrum van Rüdesheim, de ‘poort naar het dal van de Loreley’.

Data & prijzen

Vertrekdata 4-daagse reis Rüdesheim aan de Rijn

 • ...

Uiterste annuleringsdatum

 • De reis met vertrek op // kunt u kosteloos annuleren tot //

De reissom is inclusief

 • 3 Overnachtingen in het gezellige 3-sterren superieur centrumhotel Hotel Altdeutsche Weinstube in Rüdesheim inclusief ontbijt en goed verzorgd 3-gangendiner
 • Kopje koffie en gebak op een mooie locatie tijdens de heenreis
 • Ontspannen verkenning van Rüdesheim per toeristentreintje
 • Tocht per kabelbaan en wandeling naar Assmannshausen
 • Prachtige Loreley boottocht van Rüdesheim naar Sankt Goar
 • Interessante wijnproeverij bij een wijngoed in Rüdesheim
 • Vrije pauze in Koblenz, Sankt Goar en Bad Münstereifel
 • Goed verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ ,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€ ,- p.p.

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, consumentenbijdrage SGR, reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering (alleen deze reis)

Annuleringsverzekering € 30,25 p.p.
Bij verblijf in een 1-persoonskamer € 34,70 p.p.

Kortlopende reisverzekering  (alleen deze reis)
incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

Uitgebreide dekking € 9,55 p.p.
Basis dekking (€50,- eigen risico bagage) € 7,40 p.p.

 

Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten
Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

Reisprogramma

1e DagTwente – Koblenz - Rüdesheim

We heten u van harte welkom in onze luxe touringcar en rijden rechtstreeks naar Oberhausen waar u op een sfeervolle locatie wordt getrakteerd op een kopje koffie met gebak. Aansluitend vervolgen we onze reis zuidwaarts om rond de middag aan te komen in Koblenz bij het Deutsches Eck. Koblenz ontstond op de plaats waar de Rijn en de Moezel samenvloeien. Het is een prachtige barokke stad en tevens een belangrijk centrum van de wijnhandel en de wijnbouw met, binnen de stadsgrenzen, meer dan een miljoen wijnstokken. In Koblenz kunt u op eigen gelegenheid de lunch gebruiken of per kabelbaan over de Rijn naar vesting Ehrenbreitstein gaan. Aan het eind van de middag arriveren we bij ons sfeervolle familiehotel in Rüdesheim. Dit schilderachtige stadje wordt ook wel ‘De poort naar het dal van de Loreley’ genoemd. Na aankomst staat er een heerlijk 3-gangendiner voor u klaar. Het hotel is ideaal gelegen op korte loopafstand van het levendige centrum. De Drosselgasse is een bekende straat in Rüdesheim. Hier zijn veel wijnlokalen, cafés met terrasjes en souvenirwinkeltjes te vinden.

2e DagRüdesheim - Assmannshausen

Na het ontbijt verkennen we de geliefde stad Rüdesheim per toeristentreintje. U zult zeker versteld staan van de veelgeprezen schoonheid van het romantische Rijndal en de prachtige wijngaarden van Rüdesheim! Ervaar het Niederwald-monument, de St. Hildegard-abdij en alle andere bezienswaardigheden van deze stad op een geheel ontspannen manier vanuit de trein. Aansluitend kunt u enige tijd op eigen gelegenheid doorbrengen in de sfeervolle Altstadt van Rüdesheim. In de middag nemen we u mee voor een panoramische rit per kabelbaan over de wijngaarden naar het Niederwald Denkmal. Dit monument is opgericht om de vorming van de Duitse eenheid te herdenken. Niederwald werd gekozen als locatie voor het monument vanwege z’n mooie ligging en het schitterende uitzicht. Daarna wandelen we een kleine drie kilometer over een goed begaanbaar en vlak pad naar het Jagdschloss Niederwald. Vanaf hier reizen we per kabelbaan naar het wijndorp Assmannshausen. Onderweg heeft u een mooi uitzicht op de Rijn. In Assmannshausen stappen we aan boord van de boot voor de terugreis naar Rüdesheim. Ook vanavond kunt u in het gezellige hotel genieten van een goed verzorgd 3-gangendiner.

3e DagLoreleyvaart naar Sankt Goar en wijnproeverij

Na het uitgebreide ontbijtbuffet beginnen we deze dag rustig. U kunt op eigen gelegenheid rondlopen door de smalle straatjes of langs de boulevard. Aan het eind van de ochtend stappen we op de boot voor een werkelijk schitterende boottocht van Rüdesheim langs de Loreley naar Sankt Goar. De te varen route wordt algemeen beschouwd als het mooiste stuk van de Rijn. Van waaruit hebt u hier nu beter zicht op dan vanaf het water? De idyllisch gelegen wijnoorden, de steile wijnbergen en de vele burchten maken deze boottocht tot een onvergetelijke. Het schip brengt u naar het schilderachtige stadje Sankt Goar. Na een vrije pauze rijden we via een toeristische route terug naar Rüdesheim. Voor aanvang van het diner wordt u bij een wijngoed welkom geheten voor een interessante proeverij van diverse wijnen.

4e DagRüdesheim – Bad Münstereifel – Twente

We nemen na het ontbijt afscheid van Rüdesheim en rijden naar Bad Münstereifel. Bad Münstereifel is een prachtig behouden en schilderachtig middeleeuws stadje dat officieel erkend is als Kneippheilbad. Uniek is de middeleeuwse stadsmuur die nog vrijwel geheel intact is. U vindt er vele oude monumenten en musea, maar ook café’s en terrassen en de moderne city outlet die op charmante wijze in het historische centrum is geïntegreerd. Aansluitend rijden we terug naar Nederland. Voordat u wordt teruggebracht naar uw opstapplaats kunt u genieten van een uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner.

Uw centrumhotel in Rüdesheim

U verblijft in het sfeervolle 3-sterren superieur familiehotel Altdeutsche Weinstube in het centrum van Rüdesheim. De moderne kamers zijn voorzien van bad of douche, zithoek, tv en WiFi. Elke ochtend wordt er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en ’s avonds kunt u genieten van een uitgebreid 3-gangendiner. Vanwege de centrale ligging van het hotel kunt u eenvoudig te voet de bezienswaardigheden in het gezellige centrum van Rüdesheim verkennen.

Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8.6
Internet: www.hotel-altdeutsche-weinstube.de

Route

Foto en Video
Boek deze reis