Skiën in Winterberg

0
Boek de dagtocht Skiën in Winterberg
Boek de dagtocht Skiën in Winterberg

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2112
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar Winterberg. Houdt onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data in 2021.

Details van deze reis

Zin in een dag skiën, langlaufen of wandelen in een prachtig winters landschap? Goed verzorgde pistes voorzien van sneeuwkanonnen, moderne stoeltjesliften, vele mooie langlaufloipes en natuurlijk voldoende aprés ski mogelijkheden…Winterberg heeft het allemaal! Geniet van wintersport dicht bij huis.

Liever met een eigen groep genieten van een gezellige groepsreis naar Winterberg? Door onze jarenlange Winterberg ervaring en onze uitstekende contacten met dienstverleners ter plaatse kan ter Beek Reizen zonder meer beschouwd worden als een specialist in dagtochten naar de sneeuw. Wij hebben door het grote vervoersvolume heel gunstige prijsafspraken kunnen maken met de lokale dienstverleners, ook voor dit winterseizoen! Hiervan kan uw groep profiteren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en klik hier voor onze aanbieding.

Vertrekdatum Skiën in Winterberg

Reissom

Alleen vervoer naar Winterberg€ 29,50 p.p.
Huur langlaufski’s€   9,50 p.p.
Huur alpineski’s€ 14,50 p.p.
Huur snowboard€ 16,50 p.p.
Huur helm€      3,- p.p.
Skipas (gebruik vanaf 11.00 uur)€   34,- p.p.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route naar Winterberg. Verwachtte aankomsttijd is 11.00 uur.

Programma

Winterberg, het vakantieoord dat vooral bekend staat dat je er fantastisch kunt skiën, wordt ook wel het dak van Sauerland genoemd. Dit mooie plaatsje is namelijk de hoogst gelegen in Sauerland. Met 34 skipistes en jaarlijks 3 maanden sneeuwzekerheid is het een wintersportparadijs op goed bereisbare afstand. Winterberg is dus ideaal voor een een dagje weg. Met de gezellige terrasjes, restaurantjes, vele activiteiten, bezienswaardigheden en een adembenemende omgeving is er voor iedereen wel wat wils.

Terugreis

Aan het eind van de middag (17.30 uur) rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar Winterberg. Houdt onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data in 2021.