Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tecklenburgerland & Bad Rothenfelde

0
Dagtocht
Dagtocht

Tecklenburgerland & Bad Rothenfelde

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

5845
1 dag
Reisdatum: wo.31/07, wo.21/08 & vr.20/09
Details van deze reis

De Duitse plaats Bad Rothenfelde is bekend als het oudste kuuroord in de omgeving van Osnabrück. De plaats is gelegen in de deelstaat Nedersaksen tegen de grens met Noordrijn-Westfalen. Hier in de omgeving valt veel te beleven en te zien aan prachtige natuur. Het plaatsje is dan ook gelegen aan de rand van het Teutoburgerwoud. In dit oudste kuuroord komt koolzuurhoudend zout water naar boven dat onder andere gebruikt wordt voor baden en modderbaden. Vanwege de helende werking van het water mag de plaats zich Bad Rothenfelde noemen. Het kuuroord is te vinden in een park met een oppervlakte van meer dan 18 hectare. Daar vindt u verder ook fonteinen, winkels en een tuin waar concerten gegeven worden. Er is dus altijd wel iets te beleven in deze plaats.

Vertrekdata Tecklenburgerland & Bad Rothenfelde

  • woensdag 31 juli 2024
  • woensdag 21 augustus 2024
  • vrijdag 20 september 2024

Reissom

Tecklenburgerland & Bad Rothenfelde
 Verzorgde dagtocht per bus inclusief:
• koffie met heerlijk gebak
• uitgebreide koffietafel met roerei
• Rondleiding Kurpark & Rosengarten Bad Rothenfelde
• vrije pauze in Bad Rothenfelde
• uitstekend verzorgd 3-gangendiner

€95; p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we richting Bad Rothenfelde. Onderweg kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een kop koffie met gebak.

Bad Rothenfelde

Via een prachtige natuurrijke route door het Tecklenburgerland rijden we naar Bad Rothenfelde. Bij een in het gezellige centrum gelegen restaurant kunt u genieten van een royale koffietafel met roerei. Aansluitend ontmoeten we onze gids die ons meeneemt voor een wandeling naar de rand van het “Kurpark”. Hier vinden we de bijzondere zogenaamde Salzsalinen. Het zijn grote houten stellages die doorvlochten zijn met rijshouttakken. Over deze stellage laat men zout bronwater stromen. Zon en wind hebben vrij spel zodat veel van het water verdampt en het zout achterblijft. De bezoeker van het park kan de zilte lucht inademen. De gids kan u veel interessante informatie verschaffen over deze Salzsalinen. Na deze interessante kennismaking met de Salzsalinen kunt u enige tijd op eigen gelegenheid doorbrengen in het centrum van Bad Rothenfelde. Het is een bijzonder gezellig plaatsje met een compact centrum waarin het Kurpark en de winkels op loopafstand van elkaar gelegen zijn.

Terugreis

Na de vrije pauze volgt het vertrek vanuit Bad Rothenfelde en de terugkeer naar Nederland. Onderweg wordt u bij een gezellig restaurant verwacht voor het gebruik van een 3-gangen diner. Aansluitend brengen wij u weer terug naar uw opstapplaats.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis
  • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
  • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
  • VoorlettersAchternaam
  • Vast nummerMobiel nummer
  • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
    Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.