ter Beek fiets- & wandelweek

0
Dagtocht
Dagtocht

ter Beek fiets- & wandelweek

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2620
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen fiets- en wandelweek aan. Liever een meerdaagse fietsreis? Maak kennis met onze Elfsteden Fietstocht door Friesland.

Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata van fiets- en wandel dagtochten.

Details van deze reis

We nodigen u van harte uit om een dag mee te gaan fietsen of wandelen in één van de mooie Nederlandse regio’s. Dit kan vanaf nu met uw eigen fiets! Geen zorgen over het vervoer, uw eigen fiets gaat veilig mee in onze luxe fietsbus. U kunt kiezen om een dag te gaan fietsen in de fruitrijke Betuwe, waterrijke omgeving van Ossenzijl, de historische IJsselvallei in combinatie met de Kroondomeinen of de natuurrijke Posbank op de Veluwe. Fietsen ver van huis brengt ter Beek Reizen nu wel héél dichtbij. Uiteraard stellen wij verschillende fietsroutes beschikbaar. Bovendien zijn er ook overal prachtige wandelroutes om te lopen. 

Vertrekdata ter Beek fiets- & wandelweek

  • ...

Reissom

  
 2 x koffie met gebak, vervoer per fietsbus inclusief meenemen fiets€ ,- p.p.
 2 x koffie met gebak en vervoer per bus (zonder fiets)€ ,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we met onze luxe fietsbus via een snelle route naar het restaurant waar u wordt getrakteerd op twee kopjes koffie met gebak. Intussen haalt de touringcarchauffeur de fietsen uit de bus en zet deze klaar voor vertrek. Ter Beek reizen stelt elke dag mooie fietsroutes beschikbaar. Op een vooraf afgesproken tijdstip vertrekken we weer richting de opstapplaatsen

Programma fiets en wandelweek

Op woensdag 11 mei 2022 rijden we naar fruitboerderij De Hoenderik in Tricht en nabij rivier De Linge. Een aanrader is de Lingeroute.
De Lingeroute voert u op de fiets over slingerende dijken langs wuivende rietvelden, weelderige boomgaarden en pittoreske dijkdorpjes. Ook voor een welverdiende rustpauze ontvangen de vele horecagelegenheden langs de Linge u met open armen. Kortom: met deze prachtige fietstocht beleef je Rivierenland op z’n mooist. De route volgt beide zijden van de Linge tussen Gorinchem en Geldermalsen. Onderweg fiets je door historische dijkdorpjes zoals Rumpt, Heukelum en Acquoy, dat vooral bekendstaat om zijn scheve kerktoren.
In de ‘fruittuin van Nederland’ kunt u uiteraard niet om de vele boomgaarden heen. In het voorjaar is het één bloesemzee en in de zomer zijn overal stalletjes waar u kersvers fruit kunt kopen.
<Klik hier voor de routesuggestie Betuwe van 40 kilometer>
<Klik hier voor de routesuggestie Betuwe van 60 kilometer>

Maakt u zich geen zorgen over uw fiets. Deze kan in onze speciale fietsbus veilig vervoerd worden. Wilt u liever ter plaatse een fiets huren? Ook dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Terugreis

Aan het eind van de middag (circa 18.00 uur) rijden we weer terug richting de opstapplaatsen.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis