The Kelly Family

0
Boek The Kelly Family
Boek The Kelly Family

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

473
1 dag
Reisdatum: Vrijdag 27 december
Details van deze reis

De populaire popgroep The Kelly Family geeft op vrijdag 27 december 2019 een concert in Düsseldorf. De groep is bekend van onder andere de nummers David’s songI can’t help myself en Fell in love with an alien. In totaal heeft de familie wereldwijd meer dan twintig miljoen albums verkocht en 48 gouden of platina albums op haar naam staan. De typische ‘Ierse charme’ van The Kelly Family laten uw hart sneller kloppen en maken dit concert tot een onvergetelijke belevenis.

The Kelly Family 25 years over the Hump met per luxe touringcar met ter Beek Reizen

Vertrekdatum Libelle Zomerweek

  • Vrijdag 27 december 2019

Reissom

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente€ 123,- p.p.
Zitplaats rang 2 inclusief vervoer vanuit de regio Twente€ 113,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Düsseldorf. Ruim voor aanvang van het concert in de ISS Dome zullen we arriveren. Het concert van The Kelly Family – 25 Years Over The Hump – begint om 19.30 uur.

Tijdens het concert

Het verhaal van de Amerikaans-Duitse popband The Kelly Family begint meer dan 50 jaar geleden, wanneer de eerste generatie Kelly’s beslist om Amerika te ruilen voor Spanje. Daar maakt de eerste generatie in 1975 z’n tv-debuut als de ‘Kelly Kids’. Het eerste succes heeft de band met de nummer één hit; ‘David’s Song (Who’ll Come With Me).  Het album ‘Over the Hump’ (1994) werd daar hun grote doorbraak. Het stond 110 weken in de hitlijst, waarvan 51 weken in de top 10. De bekendste Kelly Family-hits uit de jaren negentig zijn ongetwijfeld ‘I Can’t Help Myself (I love You, I Want You’) en ‘Fell In Love With An Alien’. Ook dit live concert belooft vol magische momenten te zitten, en authentieke “Kelly Family power” zoals alleen zij die kunnen brengen. Kijk voor meer informatie op de website: www.kellyfamilysite.de

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis