The Sound of Music

0
Dagtocht
Dagtocht

The Sound of Music

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1160
1 dag

Alert Box Item Title

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar The Sound of Music. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien. The Sound of Music begint in het AFAS Circustheater Scheveningen. Boek eenvoudig een arrangement inclusief busreis en musicalticket.

Vertrekdatum musical The Sound of Music

Reissom

Zitplaats Premium incl. vervoer per luxe touringcar € 135,- p.p.
Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € 125,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Premium zitplaats: € 9,20 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking
  • Rang 1 zitplaats: € 8,50 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Scheveningen waar we ruim twee uur voor aankomst van de musical arriveren. Geniet van de ontspannen sfeer in deze geliefde badplaats. Maak een wandeling over de boulevard en ervaar de frisse zeelucht. Onveranderd, welk jaargetijde het ook is, blijft het effect van de frisse wind; een ontspannen, rozig en voldaan vakantiegevoel.

De musical The Sound of Music

Om 16.30 uur begint de matineevoorstelling van de musicalklassieker The Sound of Music. Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

De beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers maakt van The Sound of Music een groot succes. Een aantal van de tijdloze meezingers zijn: Do-Re-Mi, Edelweiss, So Long, My Favorite things en Climb ev’ry mountain.

Terugreis

Na afloop van deze meeslepende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis