TINA

(1 Review)
Dagtocht
Dagtocht

TINA - de Tina Turner musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1838
1 dag
Reisdatum: Vanaf voorjaar 2021

TINA verplaatst naar voorjaar 2021

Vanwege het geringe perspectief op een financieel gezonde heropening van de theaters verwacht Stage Entertainment Nederland zijn voorstellingen tot het voorjaar van 2021 niet te kunnen spelen. TINA – De Tina Turner Musical zal daardoor dit jaar niet meer te zien zijn. De voorstellingen worden in de loop van 2021, wanneer het weer verantwoord is om voorstellingen voor een groep groter dan 100 personen te spelen, hervat. Zodra er nieuwe data en prijzen bekend zijn zullen wij  dit op onze website publiceren.

Details van deze reis

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief busreis en zitplaats tijdens de musical TINA. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Vertrekdata TINA

 • De voorstelling duurt circa 2 uur en 45 minuten inclusief pauze.
 • Aankomst in Utrecht ruim 1 uur voor aanvang van de musical.

Reissom

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 130,- p.p.
Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar€  119,- p.p.

 

 • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Rang 1 zitplaats: € 8,82 + € 4,52 poliskosten per boeking
 • Rang 2 zitplaats: € 8,08 + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Utrecht. U bent te gast bij de musical TINA.

De musical

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Terugreis

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis
1 Review
Sorteer op:WaarderingDate

AD

Single reiziger

‘Dit is een musical waar we naar hebben verlangd’

11 februari 2020