TINA

(1 Review)
Dagtocht
Dagtocht

TINA - de Tina Turner musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2534
1 dag
Reisdatum: zo.26/09/21
Details van deze reis

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief busreis en zitplaats tijdens de musical TINA. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.
Uw veiligheid staat voorop. Uiteraard hanteren wij altijd de meest recente RIVM-adviezen, zodat u en de andere gasten zorgeloos kunnen genieten van Tina – De Tina Turner Musical.

Vertrekdatum TINA de Tina Turner Musical

  • zondag 26 september 2021
  • De voorstelling duurt circa 2 uur en 45 minuten inclusief pauze.
  • Aankomst in Utrecht ruim 1 uur voor aanvang van de musical.

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 135,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 124,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 8,82 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking
  • Rang 2 zitplaats: € 8,42 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Utrecht. U bent te gast bij de musical TINA de Tina Turner Musical.

De musical

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Terugreis

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis
1 Review
Sorteer op:WaarderingDate

AD

Single reiziger

‘Dit is een musical waar we naar hebben verlangd’

11 februari 2020