Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Toppers in Concert 2022

0
Dagtocht
Dagtocht

Toppers in Concert - ''Toppers in Concert 2022''

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

5747
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen concertreis naar De Toppers aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Jaaaaa… we mogen weer. Wat hebben De Toppers jullie gemist! Hoogste tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Als de pandemie ons één ding geleerd heeft, is dat we het leven niet als vanzelfsprekend moeten nemen en het leven moeten vieren.
Toppers in Concert is terug en dat gaan we groots en meeslepend vieren. Op zaterdag 19 november 2022, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om! Samen met andere feestvierders maken De Toppers er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Vertrekdatum Toppers in Concert

  • ...

Reissom

 Zitplaats rang 1 (Gold Zone 1) en vervoer per luxe touringcar 
 Platinum Staanplaats en vervoer per luxe touringcar 
 Alleen busreis per luxe touringcar 

 

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten:

  • Annuleringsverzekering zitplaats Gold Zone 1 € 7,85 per persoon + €4,52 poliskosten per boeking
  • Annuleringsverzekering zitplaats Platinum Staanplaats € 8,50 per persoon + €4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we naar verwachting rond 19.00 uur arriveren. De Johan Cruijff Arena is vanaf 18.30 uur geopend. Om 20.30 uur begint het concert.

Toppers in Concert 2022 - HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’.

‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, nemen u in decor en dresscode mee naar de HIPPIE en FLOWER POWER sferen. Een sfeer die veel paralellen heeft met de kernwaarden van Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan. Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan. Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd. 

Speciale gasten als o.a. MART HOOGKAMER (Bacardi Lemon), Latin zanger ROLF SANCHEZ (o.a. Mas Mas Mas, Pa Olvidarte), DONNIE (o.a. Bon Gepakt, Frans Duits) en EMMA HEESTERS (o.a. Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen!

Terugreis

De geplande eindtijd van het concert is 24.00 uur. Waarna we per touringcar terugkeren naar Twente. Kijk voor meer informatie op de website van de Toppers.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis