Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Gezocht: Enthousiaste touringcarchauffeurs

Reisbureau en touringcarbedrijf ter Beek Reizen is een bedrijf dat al sinds 1929 actief is in de reis- en touringcarbranche. We zijn gespecialiseerd in volledig verzorgde dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland en groepsvervoer. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar:

Gedreven touringcarchauffeurs
Wij zijn op zoek naar touringcarchauffeurs die niet alleen plezier beleven aan het rijden met de touringcar, maar ook voldoening halen uit hun rol als reisleider c.q. gastheer of gastvrouw.
Als touringcarchauffeur is het werk een uitje, iedere dag is anders en één ding is zeker: je draagt bij aan een positieve reisbeleving van de gasten in de bus door ze veilig, vlot en comfortabel te vervoeren.

Functie-eisen:
Lijkt het je iets om onze gasten een onvergetelijke dag of reis te bezorgen en ben je in het bezit van de onderstaande eisen? Solliciteer dan nu naar deze afwisselende functie van chauffeur/reisleider bij ter Beek Reizen:
– Voltooide opleiding op minimaal havo-niveau
– Rijbewijs B, rijbewijs D en een geldige Code 95
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Niet strikt vereist maar wel mooi meegenomen zijn:
– Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal 
– Ervaring met reisorganisatie 

Geen rijbewijs? Geen probleem:
Mocht je interesse hebben in deze functie, maar nog niet in het bezit zijn van het benodigde bus rijbewijs D en Code 95 om als beroepschauffeur aan de slag te gaan? We zouden graag met je in contact komen om eventuele mogelijkheden voor het behalen van dit rijbewijs samen te bespreken. Een kop koffie komen drinken om hierover te praten kun je bij ons altijd!

Contact:
Je kunt je sollicitatie richten aan Ter Beek Reizen, t.a.v. Hans Nolte, Uelserweg 35, 7651 KT Tubbergen, of per mail: h.nolte@terbeekreizen.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is: 0546-621379