Voetbalreis Borussia Dortmund

0
Voetbalreis Dortmund
Voetbalreis Dortmund

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2866
1 dag
Reisdatum: za.5/11/22
Details van deze reis

Een voetbalbelevenis van formaat naar één van de grootste voetbalclubs in Duitsland: Borussia Dortmund. Geniet van een compleet verzorgde voetbalreis inclusief busreis en wedstrijdticket voor Borussia Dortmund – VFL Bochum. Deze voetbalreis organiseren we in samenwerking met Voetbalreizen XL.
Borussia Dortmund speelt haar thuiswedstrijden in het immense Signal Iduna Park stadion (ook wel Westfalenstadion genoemd). Het stadion is het grootste stadion van de Bundesliga en kan iets meer dan 80.000 voetballiefhebbers herbergen. De geel/zwarte elf kan bij iedere thuiswedstrijd rekenen op een grote fansschare en dan met name door de support van de ‘gele muur’. De Gelbe Wande is de fanatieke sta tribune van Borussia Dortmund. Deze sta-tribune is de grootste sta-tribune van Europa.
De thuiswedstrijd tegen VFL Bochum is onder voorbehoud gepland op zaterdag 5 november 2022.

Liever met een eigen groep naar een buitenlandse voetbalwedstrijd? Wij bieden graag de helpende hand bij de organisatie. Neem vrijblijvend contact op met ter Beek Reizen en informeer naar de mogelijkheden.

Vertrekdatum voetbalreis Borussia Dortmund – VfL Bochum

  • onder voorbehoud op zaterdag 5 november 2022

Reissom

 De voetbalreis is inclusief:

• Vervoer per luxe touringcar
• Wedstrijdticket cat. 4 (zitplaats korte zijde – upgrade mogelijk!)

€ 145,- p.p.

 Toeslag: 
• Wedstrijdticket Gelbe Wand

€ 25,- p.p.

! LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel Van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Dortmund. Verwachtte aankomsttijd bij het immense Signal Iduna Park stadion is twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

De wedstrijd Borussia Dortmund - VFL Bochum

Sinds vorig seizoen speelt VFL Bochum weer op het hoogste niveau in Duitsland. Vandaag komt de selectie van coach Thomas Reis op bezoek in Dortmund. Dit doelpuntrijke duel eindigde vorig seizoen in een 3-4 overwinning voor de club uit Bochum. In de laatste tien minuten van de wedstrijd werd een 3-2 achterstand omgebogen naar een 3-4 overwinning. Laten we hopen dat dit duel ook dit jaar voor vermaak en veel doelpunten garant staat.
Borussia Dortmund is een van de grotere voetbalclubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund kent een rijke historie in het Duitse voetbal met acht gewonnen landstitels en internationale titels. In 1997 won Borussia Dortmund zowel de Champions League als de wereldbeker voor clubteams. Afgelopen seizoen eindigde Borussia Dortmund als tweede in de Bundesliga.

Terugreis

Na afloop van de wedstrijd lopen we terug naar de touringcar en rijden rechtstreeks terug naar de opstapplaats in Twente.

Route

Boek deze voetbalreis