Voetbalreis Schalke 04

0
Voetbalreis Schalke 04
Voetbalreis Schalke 04

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

986
1 dag
Reisdatum: za.22/02/20
Details van deze reis

Een voetbalbelevenis van formaat naar één van de grootste voetbalclubs in Duitsland: Schalke 04. Geniet van een compleet verzorgde voetbalreis inclusief busreis en wedstrijdticket voor Schalke 04 – RB Leipzig. Deze voetbalreis organiseren we in samenwerking met Voetbalreizen XL. FC Schalke ’04 is opgericht in het jaar 1904 en komt uit de wijk Schalke in Gelsenkirchen. Beleef live de fantastische sfeer in de Veltins arena. Boek eenvoudig deze onvergetelijke voetbalreis en bezoek samen met vrienden, collega’s óf familie de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig. De thuiswedstrijden zijn nagenoeg altijd uitverkocht en met een totale capaciteit van ruim 61 duizend plaatsen is dit één van de grootste stadions van Duitsland. De wedstrijd is vastgesteld op zaterdag 22 februari 2020, aanvang om 18.30 uur.

Vertrekdatum voetbalreis Schalke 04 - RB Leipzig

  • Zaterdag 22 februari 2020 (aanvang van de wedstrijd: 18.30 uur)

Reissom

 De voetbalreis is inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Onderweg wordt voor koffie en thee gezorgd. Eventuele andere versnaperingen komen voor eigen rekening
 • Wedstrijdticket cat. 2 (zitplaats korte zijde – upgrade mogelijk!)

€ 99,- p.p.

! LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Zitplaatsen

Bij iedere wedstrijd van Schalke 04 garanderen wij tot drie zitplaatsen naast elkaar. Wanneer het reisgezelschap uit bijvoorbeeld vijf personen bestaat dan zullen er drie personen en twee personen bij elkaar komen te zitten. Zo dicht mogelijk bij elkaar.

Toeslag upgrade zitplaatsen:

  • Voor een upgrade naar ticket(s) categorie 1 (lange zijde) geldt een toeslag á € 25,- p.p.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Gelsenkirchen, gelegen in het Ruhrgebied. Verwachtte aankomsttijd bij de Veltins Arena is twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

De wedstrijd Schalke 04 - RB Leipzig - aanvang 18.30 uur

Een voetbalbelevenis van formaat! Elk jaar is Schalke 04 één van de titelkandidaten in de Duitse Bundesliga. Ook dit jaar. Het team van coach David Wagner heeft zich in de subtop genesteld. Uit elf wedstrijden werden 19 punten gehaald. Ondanks de 1-3 winst in de uitwedstrijd bij tegenstander RB Leipzig staat de club uit Leipzig er toch beter voor. Het team van coach Julian Nagelsmann haalde uit elf wedstrijden twee punten meer. Sinds jaren is het weer ongekend spannend in de Bundesliga. Ervaar het zelf tijdens deze voetbalreis.

Terugreis

Na afloop van de wedstrijd lopen we terug naar de touringcar en rijden rechtstreeks terug naar de opstapplaats in Twente.

Route

Boek deze voetbalreis