Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Volendam en Palingrokerij

0
Dagtocht
Dagtocht

Volendam en Palingrokerij

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3044
1 dag
Reisdatum: do.25/07 & di.20/08
Details van deze reis

Het authentieke en wereldberoemde, van oorsprong vissersdorpje, Volendam werd gesticht in de veertiende eeuw en werd een geliefde plek voor vissers en boeren om zich te vestigen. Vandaag de dag zijn de dijk en aangrenzende haven van Volendam nog altijd toeristische trekpleisters om te bezoeken. Enerzijds vindt u de vissersboten die een groot deel van de inkomsten uitmaken, anderzijds vindt u de traditionele houten gebouwen en huizen. Tijdens deze dagtocht bezoeken we naast Volendam ook de Palingrokerij, op een dromerige locatie langs het IJsselmeer. Hier krijgen wij een rondleiding met een proeverij. Zo kunt u genieten van de heerlijke paling uit hun eigen rokerij. 

Vertrekdatum dagtocht Volendam en Marken

 • donderdag 25 juli 2024
 • dinsdag 20 augustus 2024

Reissom

Volendam en Palingrokerij
Volledig verzorgde dagtocht inclusief:

 • zeer uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk
 • een rondleiding bij de Palingrokerij met een heerlijke proeverij
 • 1 uur durende stadswandeling door Volendam onder leiding van een deskundige gids
 • uitstekend verzorgd 3-gangendiner
€ 95,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting het westen. Onderweg kunt u bij een sfeervol Van der Valk restaurant genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

Programma

We verlaten het restaurant en rijden richting de Palingrokerij in Volendam. Hier maken we een rondleiding  door de Palingrokerij, tijdens deze rondleiding kunnen we genieten van de ambachtelijke paling uit hun eigen rokerij. Daarna rijden we door naar het bekende vissersplaatsje Volendam, hier treffen we onze gidsen die ons meenemen voor een interessante ontmoeting met dit tot de verbeelding sprekende vissersdorpje. Het authentieke en wereldberoemde Volendam werd gesticht in de veertiende eeuw en werd een geliefde plek voor vissers en boeren om zich te vestigen. Vandaag de dag zijn de dijk en aangrenzende haven van Volendam nog altijd toeristische trekpleisters om te bezoeken. Enerzijds vindt u de vissersboten die een groot deel van de inkomsten uitmaken, anderzijds vindt u de traditionele houten gebouwen en huizen. Volendam is natuurlijk ook bekend van de specifieke Palingsound. De oorsprong, de muzikale families, de specifieke palingsound, de bands, zangers en zangeressen die dit opmerkelijke dorp aan het IJsselmeer internationale allure verschaften komen tijdens de wandeling aan de orde. Aansluitend kunt u enige tijd op eigen gelegenheid doorbrengen.

Terugreis

Tegen het einde van de middag laten we Volendam achter ons en keren we terug richting Twente. Bij een sfeervol restaurant in de omgeving van Holten wordt u verwacht voor het gebruik van een uitstekend verzorgd diner.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Volendam en Palingrokerij

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.