We Will Rock You

0
Boek We Will Rock You
Boek We Will Rock You

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

554
1 dag
Reisdatum: zo.08/12/19 & zo.05/01/20
Details van deze reis

De mega musical We Will Rock You – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. De spectaculaire show is slechts een korte tijd in Nederland te zien! Boek bij ter Beek Reizen een busarrangement inclusief busreis en zitplaatsen voor We Will Rock You.

Musical We Will Rock You per luxe touringcar met ter Beek Reizen

Vertrekdatum We Will Rock You

  • Zondag 8 december 2019AFAS Live Amsterdam
  • Zondag 5 januari 2020World Forum Theater Den Haag

Voorstellingsduur: 2.10 uur inclusief een pauze.
– Aanvang matineevoorstelling zondag: 15.00 uur.

Reissom

Reissom We Will Rock You – Zondag 8 december 2019

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 109,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer vanuit de regio Twente €   99,- p.p.

Reissom We Will Rock You – Zondag 5 januari 2020

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 115,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 105,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Holten, AC Restaurant
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Amsterdam (zondag 8 december) óf Den Haag (zondag 5 januari). Ruim voor aanvang van de musical arriveren we bij het theater. U bent te gast bij de matineevoorstelling van We Will Rock You.

Programma

Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. Reserveer nu want ‘We Will Rock You’ is slechts korte tijd in Nederland te zien!

‘We Will Rock You’ wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller tijden. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar hoofdrol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. Queen is in Nederland mateloos populair. In de meest recente editie van de NPO Radio2 Top 2000 stonden maar liefst 35 verschillende nummers van Queen, waaronder acht nooit eerder genoteerde nummers. Het nummer ‘Bohemian Rhapsody’ heeft inmiddels 16 keer de NPO Radio2 Top 2000 lijst aangevoerd. De hit-film Bohemian Rhapsody won twee Golden Globes, onder meer voor beste film, en trok het afgelopen jaar in Nederland anderhalf miljoen bezoekers. In ‘We Will Rock You’ worden 24 van de grootste Queen hits gespeeld door een begenadigde cast van internationale zangers, musici en acteurs.

Terugreis

Na afloop van de ruim twee uur durende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis