Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Loreley & Wiesbaden

0
5 daagse reis
5 daagse reis

Loreley & Wiesbaden

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

91
5 dagen
Reisdatum: ma.26/08/24
Hoogtepunten
 • Boottocht over de Rijn langs één van de meest adembenemende routes
 • Stadswandeling door Wiesbaden vol charmante anekdotes
 • Ritje op de Nero-waterballastbergbaan
 • Bezoek en rondleiding door het eeuwenoude Klooster Eberbach
 • Bezoek aan de pittoreske stadjes Rüdesheim en Fritzlar

Stap in voor een vijfdaagse ontdekkingsreis door de betoverende regio van Loreley & Wiesbaden! Een wereld vol geschiedenis en natuurlijke pracht. In Wiesbaden verkennen we de stad op humorvolle wijze en ontdekken we opmerkelijke locaties, zoals de Russische kerk, de Henkel Sektfabriek en het statige Biebricher Schloss.

Een hoogtepunt is de betoverende boottocht over de Rijn, langs de majestueuze Loreley en pittoreske steden als Bingen en St. Goar. Geniet van een reis doordrenkt met geschiedenis, natuurlijke pracht en onvergetelijke ervaringen aan de Loreley en in Wiesbaden.

Data & prijzen

De vertrekdata 5-daagse busreis Loreley & Wiesbaden

 • maandag 26 augustus 2024

De reissom is inclusief

 • 4 Overnachtingen in 4-sterren Hotel Dorint Pallas Wiesbaden inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner of dinerbuffet
 • Kopje koffie met gebak tijdens de heenreis
 • Gidsgeleide stadswandeling ‘Humorvolle Geschichten’ door de Altstadt van Wiesbaden
 • Stadstour Wiesbaden en omgeving met een deskundige gids
 • Entree Russische kerk Wiesbaden
 • Entree Henkel Sektkellerei inclusief een glas sekt
 • Betoverende Loreley-boottocht over de Rijn naar St. Goar (1:45 uur)
 • Retourrit van 2 x 3,5 minuut per 134 jaar oude waterballastbaan
 • Entree en rondleiding door het eeuwenoude Kloster Eberbach
 • Rondritten door prachtige natuur en pauzes op schilderachtige plaatsen als Maria Laach, St. Goar, Rüdesheim en Fritzlar
 • Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 725 pp
 Toeslag 1-persoonskamer€ 138 pp

 

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, consumentenbijdrage SGR, reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringen en voorwaarden

U kunt ervoor kiezen om voor deze reis een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten.
Zowel de kortlopende annuleringsverzekering als de kortlopende reisverzekering wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

Kortlopende annuleringsverzekering (alleen deze reis)

Annuleringsverzekering€ 48,25 pp
Annuleringsverzekering bij verblijf in een 1-persoonskamer€ 57,43 pp

Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,24 poliskosten

Reisverzekering (alleen deze reis)
incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

– Optimaal dekking (geen eigen risico bagage€ 13,85 pp
– Comfort dekking (€ 50 eigen risico bagage)€  9,60 pp
– Basis dekking (€ 100 eigen risico bagage)€  8,35 pp

Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 3,50 poliskosten

 • Download hier de PDF gids
  Bekijk deze reis vanuit onze reisgids.
Reisprogramma

1e DagTwente – Wiesbaden

Vanaf diverse opstapplaatsen in Twente vertrekt de reis naar Wiesbaden. Onderweg trakteren we u op een heerlijk kopje koffie met gebak en maken we een tussenstop bij Maria Laach, een adembenemende benedictijnenabdij omgeven door groene weiden. Deze historische locatie bij de Laacher See, omgeven door een betoverend landschap, biedt een vredige sfeer en een prachtige kerk die teruggaat tot de 12e eeuw. Na deze bijzondere tussenstop vervolgen we onze reis naar ons hotel, waar een warm onthaal en een heerlijk 3-gangen diner of dinerbuffet wachten.

2e DagVerkenning van Wiesbaden

De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, gevolgd door een fascinerende stadswandeling door Wiesbaden. Tijdens deze wandeling door het mooie historische centrum hoort u over de ‘Humorvolle Geschichten’ van de stad, waarbij u een inkijkje krijgt in de kleurrijke geschiedenis en de charmante anekdotes die deze stad typeren. Na de stadswandeling volgt een ontspannen lunchpauze in het centrum. Aansluitend start een boeiende stadstour, waarbij hoogtepunten als de Russische kerk, een rondleiding bij Henkell met een glas sekt, een blik op het majestueuze Biebricher Schloss en prachtige vergezichten over de Rijn en omgeving niet ontbreken.

3e DagBetoverende Loreley Boottocht

We vertrekken naar Bingen voor een betoverende boottocht over de Rijn naar St. Goar. Dit wordt beschouwd als één van de meest adembenemende routes langs deze majestueuze rivier. Terwijl we varen, wordt u getrakteerd op een ongeëvenaard uitzicht op de idyllische wijndorpen, de steile wijnbergen en de talloze historische burchten die dit gebied sieren. Hoogtepunt is het fenomenale zicht op de Loreley, een iconische rotsformatie doordrenkt met rijke folklore. In het schilderachtige stadje Sankt Goar heeft u vrije tijd om deze historische plaats te verkennen, voordat we via een mooie toeristische route terugkeren naar het hotel.

4e DagNerobaan, Kloster Eberbach en Rüdesheim

Deze dag begint met een ritje op de Nero-waterballast-bergbaan, waardoor u niet alleen kunt genieten van een unieke ervaring maar ook inzicht krijgt in de industriële geschiedenis van Wiesbaden. Daarna volgt een fascinerende rondleiding door het eeuwenoude Klooster Eberbach. Verken de historische wijnkelders met oude persen en vaten, de barokke eetzaal, de kloostergang met de opvallende Arcaden-ramen en de imposante basiliek. Aansluitend rijden we via een toeristische route naar Rüdesheim voor vrije tijd in dit pittoreske stadje met z’n romantische straatjes en steegjes, zoals de Drosselgasse. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner in het hotel.

5e DagWiesbaden - Twente

Na het ontbijt vertrekken we naar Fritzlar, een schilderachtig vakwerkstadje. Hier kunt u genieten van een ontspannen (lunch)pauze en de historische charme van deze stad ervaren. Met mooie herinneringen aan Loreley en Wiesbaden reizen we terug naar Twente, waarbij we afsluiten met een uitgebreid diner in de regio.

Uw hotel in Wiesbaden

U verblijft in een uitstekend 4-sterren Hotel Dorint Pallas Wiesbaden in het hart van het historische kuuroord Wiesbaden, circa 15 minuten lopen naar het centrum. Alle comfortabel ingerichte kamers zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, toiletartikelen, thee- en koffiefaciliteiten, airco, kluisje en tv. Daarnaast beschikt het hotel over een hoteltuin, gratis wifi, een restaurant, bar en wellnessafdeling met sauna, stoombad en bubbelbad. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds van een uitstekend verzorgd 3-gangen diner of dinerbuffet.

Beoordeling Booking.com: Erg goed 8,0
Internet: www.dorint.com/wiesbaden

Route

Foto en Video
Boek deze reis