Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Eilandhoppen Zeeland

0
5 daagse reis
5 daagse reis
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2729
5 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen busreis naar Zeeland aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Verblijf in het centraal gelegen Fletcher Hotel Arion aan de boulevard van Vlissingen
 • Bezoek aan de Deltawerken
 • Zeehondensafari in de Oosterschelde
 • Gidsgeleide rondrit over FutureLand en Maasvlakte 2
 • Van Gogh excursie onder leiding van een gids in Nuenen

Water en Zeeland, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Zeeuwse wateren vormen de verbinding tussen eilanden van het eilandenrijk dat Zeeland heet. Elk eiland heeft zijn eigen karakter. Dorpjes en lieflijke stadjes waar de geschiedenis in het straatbeeld tot leven komt. Ervaar hoe de Deltawerken het water weet te temmen. Een inspirerende ontdekkingsreis naar het land van overkanten. Er is altijd wel een vergezicht dat nieuwsgierig maakt en lonkt.

Data & prijzen

Vertrekdata 5-daagse reis Eilandhoppen Zeeland

 • ...
 • De reis met vertrek op  kunt u kosteloos annuleren tot

Na de uiterste annuleringsdatum blijft kosteloos annuleren mogelijk wanneer een land het reisadvies rood of oranje heeft. Eventueel kunnen we in overleg kijken naar een omboeking.

De reissom is inclusief

 • 4 Overnachtingen in het 4-sterren Fletcher Hotel Arion Vlissingen, direct aan zee in Vlissingen, inclusief ontbijtbuffet en 3-gangendiner
 • Kopje koffie met gebak op de heenreis
 • Bezoek aan Deltapark Neeltje Jans incl. rondleiding en naslagwerk
 • Zeehondensafari in de Oosterschelde
 • Bezoek aan bezoekerscentrum FutureLand in de Rotterdamse haven
 • Gidsgeleide rondrit over Maasvlakte 2
 • Rondrit over Walcheren met een deskundige gids
 • Van Gogh excursie in Nuenen, zijn voormalige woonplaats
 • Bezoek aan Gorinchem, Middelburg, Zierikzee, Veere, Rotterdam en Nuenen
 • Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

 Vertrekdatum  
 Bij verblijf in een 2-persoonskamer  
 Toeslag 1-persoonskamer  
 Toeslag zeezicht per kamer  

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, consumentenbijdrage SGR, reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering (alleen deze reis)

 Vertrekdatum  
 Annuleringsverzekering  
 Bij verblijf in een 1-persoonskamer  


Kortlopende reisverzekering  (alleen deze reis)

incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

 Uitgebreide dekking€ 11,94 p.p.
 Basis dekking (€50,- eigen risico bagage)€  9,25 p.p.


Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten

Doorlopende annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering

Annuleringsverzekering doorlopend voor 1 jaar:
(Max.reissom € 1500,- p.p. per reis)
 
– voor 2 personen (zelfde huisadres)€ 92,70
– voor 1 persoon€ 61,17
Prijzen doorlopende verzekering inclusief poliskosten 
Kortlopende reisverzekering (alleen deze reis)
(incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
 
– Uitgebreide dekking€ 11,94 p.p.
– Basis dekking (€ 50,- eigen risico bagage)€  9,25 p.p.
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten 

 

Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

Reisprogramma

1e DagTwente – Gorinchem - Vlissingen

We heten u van harte welkom in onze touringcar voor de reis naar Zeeland. Op de heenreis wordt u getrakteerd op een kopje koffie met gebak. In Gorinchem, dé vestingstad van Nederland, houden we een vrije pauze. Het centrum wordt omringd door vestingwallen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de rivieren. Van de vier stadspoorten is alleen de Dalempoort overgebleven. Aan het einde van de middag komen we aan in de Zeeuwse stad Vlissingen. Na aankomst in het hotel kunt u genieten van een 3-gangendiner.

2e DagVlissingen en Veere

Na het ontbijt bent u vrij om het centrum van Vlissingen in te wandelen. Ontdek bijvoorbeeld het Keizersbolwerk: een vestingwerk uit de 16e eeuw. Als zogenoemde ‘Waterpoort’ is het Keizersbolwerk de enige intacte stadspoort die nog rest in Vlissingen. U vindt hier het standbeeld van zeeheld Michiel de Ruyter. Na het middaguur maken we een toeristische rondrit onder leiding van een gids over het eilanden Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland. Water speelt een niet weg te denken rol in het Zeeuwse landschap. Bruggen, dammen en veerboten worden afgewisseld met karakteristieke steden en dorpjes als Veere en Arnemuiden. Tijdens de rondrit houden we een vrije pauze in het liefelijke Veere, bekend om z’n Schotse huizen en en de imposante Grote Kerk.

3e DagDeltapark Neeltje Jans, Zierikzee en Zeehondensafari

Om Zeeland te beschermen tegen het water zijn de Deltawerken gebouwd. De Oosterscheldekering is een onderdeel hiervan. Op een voormalig werkeiland waar de pijlers van de stormvloedkering zijn gebouwd is deltapark Neeltje Jans aangelegd. Tijdens ons bezoek wordt u rondgeleid door het binnenste van de stormvloedkering en krijgt u een boeiende film te zien over de bouw. Vervolgens rijden we naar Zierikzee: de achtste monumentenstad van ons land. De terrasjes op het Havenplein bieden uitzicht op de twee stadspoorten en de rijk versierde patriciërshuizen. Een zeehondensafari in de Oosterschelde is één van de hoogtepunten tijdens deze reis. Vanaf de boot ziet u de zeehonden die liggen te zonnen en rusten op zandbanken. Na terugkomst op het vaste land houden we een pauze in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. De rijke geschiedenis van het monumentale Middelburg ziet u in het huidige straatbeeld terug. Na terugkomst in het hotel kunt u ook vanavond weer genieten van een smaakvol 3-gangendiner.

4e DagFutureLand, Maasvlakte Rotterdam en centrum

Vandaag maken we kennis met havenstad Rotterdam. Dichter bij de modernste haven van Europa kunt u niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! In FutureLand maakt u kennis met de ontwikkeling van het nieuwste havengebied. Met een gids maken we aansluitend een rondrit over Maasvlakte 2. Zand, steen, beton en staal. Maar ook de modernste kranen, geautomatiseerde onbemande voertuigen en hightech ict-toepassingen. Dat zijn de ingrediënten waarmee Maasvlakte 2 uit zee werd gehaald en is ingericht. Na het middaguur begeven we ons naar het centrum van Rotterdam waar u kunt genieten van een vrije pauze. Bezoek de Markthal, maak een havenrondvaart of neem de watertaxi naar één van de vele bezienswaardigheden in Rotterdam zoals de Euromast of het SS Rotterdam.

5e DagVlissingen - Nuenen - Twente

Vandaag nemen we afscheid van Zeeland en rijden we naar Nuenen, de voormalige woonplaats van Vincent van Gogh. Het Brabantse leven inspireerde de schilder. Het gebruik van de bruine en blauwe tinten zijn kenmerkend voor zijn werk dat hij produceerde tijdens zijn verblijf in Brabant. Onder leiding van een deskundige gids neemt u deel aan de excursie ‘Van Gogh in Brabant’. De interessante gidstocht eindigt bij de Opwettense Watermolen waarvan Van Gogh ook een schilderij maakte. Nu is dit een restaurant waar je het binnenwerk van de watermolen ziet door een glaswand. Halverwege de middag verlaten we Brabant en rijden rechtstreeks terug richting Twente. Op de terugreis wordt u bij een behaaglijk restaurant verwacht voor het gebruik van een smaakvol afscheidsdiner.

Uw hotel in Vlissingen

Het luxe 4-sterren Fletcher Hotel Arion Vlissingen is gelegen in Vlissingen, met het historische centrum aan de ene zijde en de bruisende boulevard met prachtige stranden aan de andere zijde. De hotelkamers beschikken over: een minibar, kluisje, WiFi, tv, zitje en bureau. De moderne badkamer is voorzien van ligbad of douche. ’s Ochtends wordt u in het restaurant verwacht voor het gebruik van een goed verzorgd ontbijtbuffet en ’s avonds kunt u genieten van een 3-gangendiner

Beoordeling Booking.com: Erg goed 8,1
Internet: www.fletcherhotelvlissingen.nl

Route

Foto en Video
Boek deze reis