Touringcarverhuur

Rolstoelbus ter Beek ReizenTer Beek Reizen beschikt over en jong, gevarieerd en goed onderhouden wagenpark van 12 touringcars waardoor wij in staat zijn de meest diverse groepen te bedienen voor een dagtocht, meerdaagse reis of touringcarvervoer. De capaciteit van de touringcars varieert van 36 personen Royal Class tot 80 personen Comfort Class.

De touringcar kan voorzien worden van tafels en ook voor onze minder valide gasten hebben wij een passende oplossing in de vorm van onze hypermoderne rolstoelbus.

Dubbeldekker ter Beek ReizenTevens beschikken we voor kleinere gezelschappen over een luxe VIP-touringcar en voor grote groepen raden wij onze luxe dubbeldekker aan.Uiteraard hebben we in de loop van de jaren ook hard gewerkt aan uw reiscomfort tijdens onze busreizen, zo beschikken de touringcars over alle moderne faciliteiten als airconditioning, koffiebar, koelkast, video, cd / dvd-speler en toilet.

Ook aan de veiligheid van ons wagenpark stellen wij hoge eisen. Al onze touringcars beschikken over de befaamde rolbeugels, naar onze mening een noodzakelijke versterking van de carrosserie (voor uw veiligheid), die overigens niet wettelijk verplicht is.

Binnenzijde touringcar ter Beek ReizenTevens beschikken al onze touringcars in de wintermaanden over winterbanden. Wanneer we naar Winterberg rijden gaan er uiteraard sneeuwkettingen mee.

De constante kwaliteitszorg leidt ertoe dat ter Beek Reizen zich met recht specialist in touringcarverhuur mag noemen. Veiligheid, comfort en service staan bij ons voorop.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een touringcar neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel. 0546 – 621379

 

banner-bussen-terbeek