Touringcarverhuur

Ter Beek Reizen beschikt over een jong, gevarieerd en goed onderhouden wagenpark van 12 touringcars waardoor wij in staat zijn de meest diverse groepen te bedienen voor een dagtocht, meerdaagse groepsreis of touringcarvervoer. De capaciteit van de touringcars varieert van 36 personen Royal Class tot 80 personen Comfort Class.

De luxe bus kan voorzien worden van tafels en ook voor onze minder valide gasten hebben wij een passende oplossing in de vorm van onze hypermoderne rolstoelbus. Neem alvast een kijkje (virtual tour) in onze luxe touringcars.

Dubbeldekker ter Beek ReizenTevens beschikken we voor kleinere en gezelschappen die kiezen voor Luxury Class over een luxe VIP-touringcar en voor grote groepen raden wij onze luxe dubbeldekker aan. Uiteraard hebben we in de loop van de jaren ook hard gewerkt aan uw reiscomfort tijdens onze busreizen, zo beschikken de touringcars over alle moderne faciliteiten als airconditioning, koffiebar, koelkast, video, cd / dvd-speler, toilet en is een WiFi netwerk in de touringcar in te huren.

Ook aan de veiligheid van ons wagenpark stellen wij hoge eisen. Al onze touringcars beschikken over de befaamde rolbeugels, naar onze mening een noodzakelijke versterking van de carrosserie (voor uw veiligheid), die overigens niet wettelijk verplicht is. En het overgrote deel is uitgerust met een fogmaker. Dit apparaat treedt volledig autonoom in werking bij een beginnende motorbrand. Een zogenaamde detectieslang (oranje) smelt door bij temperaturen vanaf 150◦ C waardoor de vergrendeling van de hoofdtank wegvalt met als gevolg dat het water (blusmiddel) in de hoofdtank onder een druk door de hogedruk-leiding wordt geperst richting de sproeikoppen. De druk is zo hoog (circa 120 bar) dat het water in mist verandert waardoor de brand in enkele seconden gedoofd wordt.

Binnenzijde touringcar ter Beek ReizenTevens beschikken al onze touringcars in de wintermaanden over winterbanden. Wanneer we naar Winterberg rijden gaan er uiteraard sneeuwkettingen mee.

De constante kwaliteitszorg leidt ertoe dat ter Beek Reizen zich met recht specialist in touringcarverhuur mag noemen. Veiligheid, comfort en service staan bij ons voorop.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een touringcar neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Telefoonnummer ter Beek Reizen: 0546 – 621379