Dubbeldekker

Voordelig op reis met een groot gezelschap? Onze luxe dubbeldekkers bieden uitkomst voor een voordelige groepsreis. Sinds enkele jaren beschikt ter Beek Reizen over twee prachtige Dubbeldekkers. Deze imposante touringcars hebben een lengte van 14,10 meter en een hoogte van 4,00 meter. De bus is voorzien van een 510 PK sterke en zeer milieuvriendelijke Euro 5 motor van DAF.

De dubbeldekkers van ter Beek Reizen bieden een scala aan comfort verhogende en veiligheid verbeterende voorzieningen zoals digitale TV, vier koelkasten, één vriezer, toilet, magnetron, koffieautomaat, airconditioning, twee slaapcabines, CD-, DVD-speler, MP3 aansluiting, laptopaansluiting, vijftal 220 volt stopcontacten, buitenluidsprekers, Lane Departure Warning systeem waarbij de chauffeursstoel licht gaat trillen als de bus onbedoeld over een witte lijn rijdt, bandenspanning-controlesysteem, panoramacamera, een zestal flat-screen monitoren en vier luxe Pullmanzetels achteraan op het bovendek in plaats van de traditionele achterbank met vijf zitplaatsen. Eén van onze Van Hool dubbeldekkers is zelfs voorzien van een panoramadak. Neem alvast een kijkje (virtual tour) in de luxe dubbeldekker van ter Beek Reizen.

 

Daarnaast beschikken de dubbeldekkers over twee tafeltjes op het benedendek, twee trappen om het bovendek te bereiken en 80 comfortabele zitplaatsen met royale beenruimte. In het voortdurende streven naar een zo groot mogelijke veiligheid past ook het besluit de bussen te voorzien van een uniek brandblussysteem, de Fogmaker. Deze prachtige dubbeldekkers zijn bij uitstek geschikt voor grote groepen om comfortabel en, gezellig in één bus, vervoerd te worden. Niet alleen voldoen al onze chauffeurs aan de juiste kwaliteit -en veiligheidseisen, zij weten hoe ze van iedere reis een feest moeten maken. Wil je tijdens de reis alvast genieten van een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk.