Een luxe bus huren voor een gelegenheid

Wilt u een luxe bus huren in Apeldoorn?

Met een luxe bus van Ter Beek Reizen gaat er een wereld voor u open. Dan bedoelen we niet alleen maar de wereld die u met onze bussen kunt verkennen, maar ook de bijzondere beleving aan boord van de bus zelf. Kiest u er namelijk voor om een luxe bus te huren bij ons, dan heeft u hier de beschikking over ongekende faciliteiten. Zo is onze luxe VIP bus voorzien van vergaderfaciliteiten en heeft u hier een zee aan ruimte. De luxe lederen stoelen zijn neergezet in een rondzit met tien zitplaatsen. Maar ook op gebied van andere extra’s is dit een bus die zijn gelijke niet kent.

Een luxe bus boeken in Apeldoorn

Stel dat u met uw bedrijf werk en plezier wilt combineren. Een luxe bus huren bij Ter Beek Reizen betekent dat u kunt vergaderen op weg naar uw bestemming. U bent daarbij voorzien van meerdere koelkasten voor al uw eten en drinken, een keuken met magnetron, een Lavazza machine voor de lekkerste kopjes koffie en espresso, alsmede uiteraard een razendsnelle Wifi verbinding. Zo heeft u dezelfde mogelijkheden als op uw werk, maar dan op weg naar een leuke bestemming! Onze luxe bussen zijn van alle comfort voorzien en zijn dan ook ideaal voor een vergadering in een bijzondere omgeving. Neem alvast een kijkje (virtual tour) in de Luxur Class touringcar van ter Beek Reizen.

 

Wilt u bij ons een luxe bus boeken?

Als u een luxe bus wilt huren in Apeldoorn, dan kunt u hier eenvoudig even contact over opnemen met Ter Beek Reizen. We spreken dan alle mogelijkheden met u door en leggen de agenda’s naast elkaar om de ideale dag en tijd voor u te vinden. We bekijken dan ook gelijk welke bestemming u wilt bezoeken. Wij zijn ook het luxe touringcarbedrijf voor Deventer en Zutphen. We horen graag van u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We bieden voor elk gezelschap een passende oplossing.

Verzorgde groepsdagtocht

Een dag weg met de personeelsvereniging of bent u van plan om een meerdaagse groepsreis te maken? er Beek Reizen biedt organisaties de helpende hand bij het organiseren van een dagtocht met bus of meerdaagse reis per luxe bus. Programma’s op maat voor groepsuitjes met de bus met een rustig of juist actief karakter, leerzaam of humoristisch, culinair of muzikaal, voordelig of geheel verzorgd. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen. Informeer naar de mogelijkheden of maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking.