VIP touringcar

Comfortabel op reis met onze Luxury Class VIP touringcar. Een personeelsuitje, een dagtocht, meerdaagse groepsreis, een bijzondere vergaderlocatie of touringcarvervoer van A naar B, onze Luxury Class touringcar heeft voor elk type vervoer een absolute meerwaarde. Naar wens van de groep kunnen we uiteraard ook de catering onderweg verzorgen. Neem alvast een kijkje (virtual tour) in de Luxury Class touringcar van ter Beek Reizen.

Het wagenpark van ons familiebedrijf is uiterst gevarieerd en bestaat uit touringcars vanaf 40 tot 80 zitplaatsen waaronder luxe dubbeldekkers, moderne rolstoeltouringcars en deze luxe VIP-touringcar die is voorzien van een rondzit met tien zitplaatsen, lederen bekleding, diverse koelkasten, Lavazza koffiemachine, magnetron en heteluchtoven, tafeltjes, multimedia presentatiemogelijkheden, meerdere 220 volt stopcontacten en USB lader per zitplaats. Een ideale touringcar voor (zakelijke) vergaderingen in een luxueuze en sfeervolle omgeving en onder begeleiding van een deskundige en professionele chauffeur/reisleider. Maar ook op gebied van andere extra’s is dit een bus die zijn gelijke niet kent.

Wilt u bij ons een luxe bus boeken?

Als u een luxe bus wilt huren in Apeldoorn, dan kunt u hier eenvoudig even contact over opnemen met Ter Beek Reizen. We spreken dan alle mogelijkheden met u door en leggen de agenda’s naast elkaar om de ideale dag en tijd voor u te vinden. We bekijken dan ook gelijk welke bestemming u wilt bezoeken. Wij zijn ook het luxe touringcarbedrijf voor Deventer en Zutphen. We horen graag van u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We bieden voor elk gezelschap een passende oplossing.

Verzorgde groepsdagtocht

Een dag weg met de personeelsvereniging of bent u van plan om een meerdaagse groepsreis te maken? er Beek Reizen biedt organisaties de helpende hand bij het organiseren van een dagtocht met bus of meerdaagse reis per luxe bus. Programma’s op maat voor groepsuitjes met de bus met een rustig of juist actief karakter, leerzaam of humoristisch, culinair of muzikaal, voordelig of geheel verzorgd. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen. Informeer naar de mogelijkheden of maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking.