VIP touringcar

Comfortabel op reis met onze Luxury Class VIP touringcar. Een personeelsuitje, een dagtocht, meerdaagse groepsreis, een bijzondere vergaderlocatie of touringcarvervoer van A naar B, onze Luxury Class touringcar heeft voor elk type vervoer een absolute meerwaarde. Naar wens van de groep kunnen we uiteraard ook de catering onderweg verzorgen.

Het wagenpark van ons familiebedrijf is uiterst gevarieerd en bestaat uit touringcars vanaf 30 tot 80 zitplaatsen waaronder luxe dubbeldekkers, moderne rolstoeltouringcars en deze luxe VIP-touringcar die is voorzien van een rondzit met tien zitplaatsen, lederen bekleding, diverse koelkasten, Lavazza koffiemachine, magnetron en heteluchtoven, tafeltjes, multimedia presentatiemogelijkheden, meerdere 220 volt stopcontacten en USB lader per zitplaats. Een ideale touringcar voor (zakelijke) vergaderingen in een luxueuze en sfeervolle omgeving en onder begeleiding van een deskundige en professionele chauffeur/reisleider.

Voor gezelschappen met een beperkte beurs biedt onze oudere V.I.P.-touringcar uitkomst. Deze compacte touringcar van circa 12 meter is voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, een machine voor warme dranken, twee ruime koelkasten een toilet, een DVD-speler en een magnetron. Bovendien is deze touringcar voorzien van tafeltjes en een zogenaamde rondzit of salon. Het betreft hier een halfronde achterbank die plaats biedt aan circa 6 personen en die opgesteld is rondom een rond tafeltje.

De V.I.P.-touringcar heeft een variabele zitplaatscapaciteit met een maximum van 34 zitplaatsen. In dit geval is de touringcar niet voorzien van extra tafels. (de genoemde rondzit is uiteraard wel aanwezig)

Wij kunnen deze touringcar voorzien van extra tafels met een maximum van 4 stuks. De plaatsing van een tafel gaat ten koste van 2 zitplaatsen zodat bij 4 extra tafels een capaciteit resteert van 26 zitplaatsen. Voor het plaatsen van extra tafels geldt een geringe toeslag.