Votown Festival

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds akte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. Guus Meeuwis, Jan Smit, de 3JS, Peter Beense, Django Wagner, Pascal Redeker en Hircus Circus komen allemaal optreden. VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft de spectaculaire editie te worden waar jullie na een afwezigheid van bijna 4 jaar recht op hebben. Boek bij ter Beek Reizen een busarrangement inclusief busreis en concerttickets voor Votwon Festival.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum Votown Festival Volendam

  • za. 29/06/19

– Aanvang Votown Festival in Volendam om 15.00 uur.

Reissom Votown Festival Volendam

 Zitplaats of staanplaats inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 75,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Opstapplaatsen busreis Votown Festival Volendam

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1

Programma busreis musical We Will Rock You

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Volendam. We zijn vandaag te gast bij het Votown Festival dat wordt gehouden in het voetbalstadion van FC Volendam.

Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. Dit jaar verzorgen Guus Meeuwis, Jan Smit, de 3JS, Peter Beense, Django Wagner, Pascal Redeker en Hircus Circus spetterende optredens.

Tegen 23.00 uur, na afloop van het Votown Festival rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *